Activiteiten GLFB

Overzicht activiteiten

Het GLFB organiseert in 2016 minimaal 3 kwalitatieve hoogwaardige en exclusieve bijeenkomsten, waar door middel van interessante sprekers, ronde tafel gesprekken en een informeel samenzijn kennis en ervaringen worden gedeeld, contacten gelegd en inspiratie opgedaan.

Geplande activiteiten
 • GLFB bijeenkomst bij Dolmans Landscaping - thema Bedrijfsopvolging The Next Generation

  Wo 13 november 2019 om 14:00
  Bunde

  GLFB bijeenkomst bij Dolmans Landscaping met voorafgaand de Algemene Leden Vergadering. Externe bedrijfsopvolging is het thema van deze bijeenkomst. 

 • GLFB bijeenkomst bij Holbox B.V.

  Di 11 februari 2020 om 15:00
  Echt

  GLFB bijeenkomst bij Holbox B.V. 

 • GLFB bijeenkomst bij Loven Beheer Groep

  Wo 1 juli 2020 om 15:00
  Hoensbroek

  GLFB bijeenkomst bij Loven Beheer Groep

 • GLFB bijeenkomst bij Mc Donald's

  Do 5 november 2020 om 15:00
  Venlo

  GLFB bijeenkomst bij Mc Donald's

 • Deelname is op uitnodiging
Afgelopen activiteiten
 • GLFB bijeenkomst bij Seacon

  Di 2 juli 2019 om 15:00
  Venlo

  GLFB bijeenkomst bij Seacon Logistics met het thema "de externe directie binnen familiebedrijf". Dit thema wordt belicht met o.a. het verhaal van oprichter tot aandeelhouder, de wijze waarop dochter tot de keuze is gekomen tot haar huidige rol binnen het bedrijf, de visie van de voorzitter Raad van Commissaris en een samenwerkpartner aan het woord. Vervolgens zien we per bus de logistieke wereld van Venlo en wordt afgesloten voldoende tijd om te nerkwerken onder het genot van culinaire hoogstandjes. 

 • GLFB bijeenkomst bij Van der Valk Hotel Venlo

  Do 21 februari 2019 om 15:00
  Venlo

  Directeur Han van der Eijk, zijn echtgenote Ine en dochter Liset geven een presentatie waarna een interview volgt door Maurits Bruel en een interactieve sessie met de leden. Thema's als "familie convenant voor de volgende generatie", "vrijwillig intrede in het bedrijf of verplicht" en "hoe vrij is iedere staak in hun doen en laten" komen aan bod. Afsluiting vind plaats met een borrel en een fantastisch verzorgd walking dinner.

 • GLFB bijeenkomst bij Kuypers Kessel

  Do 15 november 2018 om 14:00
  Kessel

  Rondom het thema bedrijfsopvolging in al haar facetten, met Prof. Dr. Roberto Flören, Hoogleraar Familiebedrijven en Bedrijfsoverdracht verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Daarna bespreken we vraagstukken zoals o.a. opvolging voor Kuypers Kessel en vraagstukken die algemeen voorkomen bij familiebedrijfsoverdracht, familierollen (ringen), klaarstomen nieuwe generatie, aandelenoverdracht en familiestatuut. Afgesloten wordt met een hapje en drankje waarbij voldoende gelegenheid is om te praten met de aanwezigen en nieuwe contacten te leggen binnen je netwerk. 

  ‚Äč

 • Meer activiteiten